Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.

jesteś tutaj » Opinie

Twoja Opinia

Jeśli miałeś kontakt z nami prosimy Cię o opinię na temat naszej firmy.

przycisk dodaj opinię

Opinie naszych klientów

Elena SkoczeńWierzbięcin 2016-12-18
Jeśli chcecie, by najważniejszy dzień w Waszym życiu został rewelacyjnie uwieczniony - wybierzecie Video Jack !!! Zdjęcia są rewelacyjne, a film to mistrzostwo ... można oglądać bez końca :) Wszystko świetnie dopasowane w najmniejszym szczególe. Po prostu REWELACJA!! Współpraca z p. Jackiem i p. Andrzejem to czysta przyjemność. Jeszcze raz dziękujemy Wam bardzo i życzymy dalszych sukcesów !!! Elena i Arek
Data imprezy: 20.08.2016
Monika i J?drzejSzczecin 2016-12-15
Polecamy serdecznie! Bardzo profesjonalny duet, kt?ry doskonale wie co robi? i nie kr?puje uczestnik?w wesela. Zdj?cia w plenerze wysz?y fantastyczne, mimo ?e zam?czyli?my Pana Andrzeja i jego rodzin? fataln? pogod?. Reporta? ?lubny pi?kny i wzruszaj?cy, obaj Panowie maj? talent i oko do wychwycenia "tych" moment?w. Film pi?knie zmontowany, ze ?wietnym podk?adem muzycznym i d?wi?kiem, wzruszaj?ce i zabawne dodatki, ogl?danie sprawia naprawd? ogromn? przyjemno??. Jeszcze raz dzi?kujemy Panom za po?wi?cony nam czas, sympatyczn? atmosfer? i utrwalenie wspomnie?.
Data imprezy: 24.09.2016 r.
Kasia i MichałWierzbięcin 2016-11-23
Polecamy!!! Kawał solidnej i szybkiej pracy:) Panie Jacku i Panie Andrzeju, bardzo dziękujemy za piękny, wzruszajacy i zabawny film z naszego wesela oraz za wspaniałe zdjęcia :) Film jest profesjonalnie zrobiony,doskonały podkład muzyczny chcę się go oglądać po raz kolejny. Zdjęcia z wesela jak i z sesji plenerowej ukazują zabawne jak i wzruszające momenty:) Dziękujemy i w 100% polecamy :)
Data imprezy: 27.08.2016
Aleksandra GrzegorzBorzysławiec 2016-09-25
Film jest bardzo wzruszający, ukazuje wszystkie najważniejsze i najpiękniejsze chwile tego dnia. Świetne ujęcia, piękna muzyka i dynamika filmu sprawiają, że chce się go oglądać po raz kolejny. Mieliśmy dużo szczęścia, że wybraliśmy właśnie Pana Jacka i Pana Andrzeja to profesjonaliści. Marzyliśmy, aby nasz film i zdjęcia były wyjątkowe i tak właśnie jest. Dziękujemy!
Data imprezy: 06-08-2016
Marta i BartekPłoty 2015-09-27
Kawał dobrej roboty! Fachowa, profesjonalna i szybka obsługa. Widać ogromne zaangażowanie, pasję oraz dbałość. Można wszystko wcześniej dokładnie ustalić. Pracują dyskretnie, nie rzucając się w oczy a jednocześnie uchwycili niezwykłe momenty. Film oglądaliśmy już wiele razy i za każdym razem dostrzegamy coś nowego czego wcześniej nie dostrzegliśmy. Atmosfera sesji jak i jej efekt końcowy całkowicie spełnił nasze oczekiwania. Do tego album, który otrzymaliśmy robi wrażenie. Film oraz zdjęcia dostaliśmy bardzo szybko. Polecamy wszystkim, którzy chcą, żeby ich wesele było uwiecznione profesjonalnie, ciekawie i wesoło.
Data imprezy: 15.08.2015
Agnieszka i SewerynGryfice 2015-08-27
Serdecznie dziękujemy za pamiątkę ze ślubu i wesela. Film i zdjęcia są wspaniałe, wyjątkowe i wzruszające. Widać w nich profesjonalizm i zaangażowanie Pana Andrzeja i Pana Jacka. Jesteśmy pod wrażeniem, nie spodziewaliśmy się takiego efektu. Jeszcze raz dziękujemy za współpracę. Polecamy w 100%.
Data imprezy: 06.06.2015
Kasia i SebastianMiędzyzdroje  2015-06-01
Panie Jacku i Panie Andrzeju serdecznie dziękujemy za piękne chwile uchwycone na Naszym ślubie, za pełne zaangażowanie i profesjonalizm. Cudowne jest wykonanie nagrania filmu do którego będziemy z pewnością nie jeden raz wracać.........Pan Andrzej uchwycił takie zdjęcia, że na Naszej twarzy jest uśmiech wielkiego szczęścia oraz łzy wzruszenia w Naszym Najpiękniejszym Dniu Życia. Polecamy serdecznie jak chcecie mieć cudowną pamiątkę z tak ważnego dnia w Waszym życiu..... Pozdrawiamy Kasia i Sebastian
Data imprezy: 11.04.2015r.
Maturzyści LO ReskoResko 2015-02-28
Dziękujemy za piękną pamiątkę ! Jesteśmy bardzo zadowoleni ze studniówkowego filmu. Dodatki są świetne, a szczególnie podoba nam się montaż czołówki :) Jak najbardziej polecamy ! Panowie są WIBITNI :) pozdrawiamy !
Data imprezy: 17.01.2015
Gosia i MariuszNowielice 2014-10-20
Zdecydowanie polecamy! Profesjonalna praca i zaangażowanie prowadzi do wspaniałej pamiątki jaką jest genialny film!!! Wszyscy goście są nim zachwyceni - film dostaliśmy już po 3 tygodniach od ślubu. A cudowne zdjęcia jeszcze szybciej!!!
Data imprezy: 06.09.2014
Emilia i DarekDobra 2014-10-04
Chcieliśmy serdecznie podziękować VideoJack za fantastyczny, profesjonalny i dynamiczny reportaż z naszego. Świetna i profesjonalna obsługa. Gorąco polecamy!!! Film jest rewelacyjną pamiątką, za którą raz jeszcze DZIĘKUJEMY!! :)
Data imprezy: 30 sierpnia
Marta I Rafał Szczecin  2013-07-17
Pełen profesjonalizm! Jesteśmy zachwyceni filmem. Piękna pamiątka na całe życie:) Jakość usługi na najwyższym poziomie. Serdecznie polecamy :)
Data imprezy: 22.06.2013
Lidia NadkiernicznaIńsko 2013-06-24
Polecam wszystkim zainteresowanym. Film oraz zdjęcia rewelacyjne, calosc otrzymalimy juz po 12 dniach od daty ślubu, super dobrana muzyka, uchwycone najsmieszniejsze monenty, jesteśmy pod mega wrazeniem. Dziekujemy raz jeszcze Panu Jackowi i Andrzejowi za to ze sprawilii nam taka wspaniała pamiatke na cale życie. Pozdrawiamy serdecznie:)
Data imprezy: 08.06.2013
Marcelina i MichałŁosośnica  2013-05-14
Bardzo dziękujemy za pełen profesjonalizm jesteśmy bardzo zadowoleni wspaniale nagrany film prześliczne zdjęcia wszystkim gorąco polecamy panowie byli zawsze tam, gdzie powinni być. Zamieścili najciekawsze momenty, które teraz oglądamy z wielką przyjemnością i wzruszeniem.Film jest taki, jak oczekiwaliśmy a nawet i lepszy, zdjęcia idealne świetnie obrobione panowie są perfekcyjni ! Jeszcze raz bardzo dziękujemy
Data imprezy: 20.04.2013r
Aneta LukaszStargard 2012-12-29
Dziekujemy za wspaniale nagrana plytke:) Jestesmy pod wielkim wrazeniem,swietnie dobrana muzyka,swietne filmiki,naprawde plytki sa jeszcze lepsze niz na Waszej stronie:))) Polecamy Jak najbardziej 100% zadowolenia:) moglabym ogladac Nasz Slub kilkanascie razy na dzien tak bardzo Nam sie podoba.pelen PROFESJONALIZM:) Jesli chcecie miec swietna pamiatke to tylko u Video Jack ja dostniecie:))
Data imprezy: 13.10.2012
Ania i Bartek ChochlińscyBienice 2012-10-23
Bardzo dziękujemy za pięknie nagrany film i pięknie zrobione zdjęcia. Kamerzysta i fotograf są poprostu świetni. Film super, świetnie dobrana muzyka, super śmiesznie zrobione niektóre scenki. Zdjęcia są genialne, uchwycone extra momenty. Wszystko jest na jak najwyższym poziome, atmosfera dzięki tym dwóm Panom też jest świetna. Polecamy naprawde wszystkim, którzy chcą mnieć wspaniały film i cudowne zdjęcia. Dziękujemy raz jeszcze.
Data imprezy: 29.09.2012
Kamila WróbelNowogard 2012-10-03
Jeżeli chcecie mieć Państwo profesjonalny ale przede wszystkim przepiękny film oraz zatykające oddech przepiękne zdjęcia to z całą pewnością ta firma jest dla Państwa. Gorąco polecam
Data imprezy: 2012
Daniel Agnieszka KwiatkowscyPogorzelica 2012-08-31
Polecamy wszystkim którzy szukają dobrego kamerzysty i fotografa, naprawdę godni polecenia Film świetnie zrobiony oraz zdjęcia 100 % zadowolenia...
Data imprezy: 23.07.2011
Małgorzata GolakiewiczNowogard/Szczecin 2012-08-28
Profesjonalizm, precyzyjność, dokładność i oddanie przy wykonywaniu pracy. To podstawowe słowa, które mogę użyć przy dziękowaniu za stworzenie filmiku z pierwszych 18 lat życia córki. Zdjęcia, muzyka, nagrania Video, życzenia od przyjaciół i rodziny profesjonalnie skomponowane doprowadziły oglądających do wzruszeń i radości. Jeszcze raz dziękuję Panie Jacku w imieniu swoim i córki a także pozostałych oglądających . Polecam wszystkim studio VIDEOJACK ;). Nie zawiedziecie się !
Data imprezy: 25.08.2012
Marlena i MateuszNowogard 2012-08-18
Gorąco wszystkim polecamy. Super zdjęcia i film, fajna atmosfera oraz najlepsza cena na rynku! Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru. POLECAMY :)
Data imprezy: 04.08.2012
BARTEK I KASIAPYRZYCE 2012-06-28
Cóż mogę napisać! Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru! Kamerzysta pełen zapału i ciekawych pomysłów, perfekcyjne wykonanie, pełen profesjonalizm świetnie dobrana muzyka po prostu spełnił nasze oczekiwania! Gorąco polecam tym wszystkim którzy chcą mieć wspaniałą pamiątkę ze swojego ślubu. Jeszcze raz dziękujemy :)))
Data imprezy: 26.05.2012
Uczniowie klasy IIIH w GOLENIOWIEGoleniów 2012-02-16
`Zamknął nasze najpiękniejsze wspomnienia w klatce czasu!` Pan Andrzej to ktoś kto potrafi uchwycić najważniejsze, najśmieszniejsze i przede wszystkim najcudowniejsze momenty w tym ważnym a zarazem bardzo stresującym dla Nas dniu. Nawet nie śniliśmy o tak pięknej pamiątce ze STUDNIÓWKI jaką dla nas zrobił! Dziękujemy za poświęcenie, kreatywność, rewelacyjną współprace! Pan Andrzej nigdy nie odmawia, nigdy nie brakuje mu pomysłów, jest prawdziwym fotografem z pasją. Ani przez sekundę nie żałowaliśmy naszego wyboru i z ręką na sercu możemy głośno wykrzyczeć `POLECAMY`!;) Dziękujemy jeszcze raz;)
Data imprezy: 14.01.2012
Agnieszka i Łukasz WalkarzOsina 2012-02-15
Cudowny dzień, cudowna chwila - co zrobić by to zatrzymać? Odpowiedź jest prosta - uwiecznić! Tak też zrobiliśmy - a pomógł nam w tym Video Jack :-)Kamerzysta był zawsze tam, gdzie powinien być. Zamieścił najciekawsze momenty, które teraz oglądamy z wielką przyjemnością i wzruszeniem.Film jest taki, jak oczekiwaliśmy, bardzo fajnie nagrany, wybrał Pan bardzo dobre momenty? i tak jest zrobiony jak Pan mówił, czyli że za 10 lat też będzie nam się podobał i na pewno z chęcią będziemy go oglądać. Oczywiście popłakaliśmy się w niektórych momentach, ale było też dużo śmiechu ?Myślę, że jeszcze nie raz spotkamy się na weselu, jak również innych uroczystościach!!Możemy to wszystko powtórzyć?
Data imprezy: 03.10.2009 r.
Monika i Łukasz FirekWolin 2012-01-22
Dziękujemy za przepiękne nagranie naszego ślubu i wesela. Zdjęcia z pleneru również wyszły idealnie. Chętnie powracamy do tamtych chwil dzięki tym pamiątkom...
Data imprezy: 1.09.2009
Weronika i Adam BarasJenikowo 2012-01-15
Polecamy wszystkim którzy szukają dobrego kamerzysty i fotografa, naprawdę godni polecenia Film świetnie zrobiony zdjęcia również. Naprawdę polecamy na pewno nikt nie będzie żałował.
Data imprezy: 15.10.2011
KAMILA & MARCIN WIELGUSNOWOGARD 2011-12-12
POLECAMY JAK NAJBARDZIEJ!PEŁEN PROFESJONALIZM!FILM PEŁEN WRAŻEŃ-EMOCJE TRZYMAJĄ DO DNIA DZISIEJSZEGO:) ŚWIETNY KONTAKT!DZIĘKUJEMY RAZ JESZCZE I POZDRAWIAMY:)
Data imprezy: 9.07.2011
Monika ŚmigielSzczecin 2011-10-21
Jeszcze raz dziekujemy za wspaniałe nagranie i zdjecia z naszego wesela:)) Film każdemu sie bardzo podobał, bylo duzo smiechu i łez podczas oglądania, nie spodziewalismy sie takiego efektu. Jak najbardziej polecamy wszystkim firmę Video Jack są naprawde profesjonalni, dbaja o klienta i są punktualni. Nasz film otrzymaliśmy w ciagu ok 14dni:)
Data imprezy: 5.08.2011
Paulina MachtelewskaSzczecin 2011-10-14
Bardzo profesjonalna firma, zarówno film jak i zdjęcia super, gdybybyśmy mieli kolejny raz dokonywać wynoru na pewno padło by na VideoJack, szczerze polecamy
Data imprezy: 10.09.2011
Karolina MargasBodzęcin 2011-10-12
VideoJack to profesjonalna firma, która zadowala w 100% klienta. Razem z mężem jesteśmy zachwyceni nagraniem i zdjęciami z naszego ślubu i wesela! polecam wszystkim gorąco!:)
Data imprezy: 24.09.2011